Benvinguts a la 6ª edició de la UMVA

El dimarts 25 d’abril van començar les activitats de la UMVA, un programa pedagògic resultat de la col·laboració entre l’assignatura SDR Sistemes de Representació i el SCREEN Festival de Barcelona l’objectiu del qual es promoure l’ús del vídeo com eina d’anàlisi i representació de l’espai habitat.

Els alumnes de tercer curs d’arquitectura porten a terme els treballs tutelats per tres artistes audiovisuals escollits pel SCREEN Festival –Mireia Sallarès, Claudio Zulian i Miquel Garcia- i pels professors de l’assignatura. En aquesta edició s’analitzaran els espais de tres barris: Plus Ultra, Trinitat Nova i Vallcarca.

L’anàlisi es porta a terme a partir dels resultats obtinguts en el projecte de recerca PROHABIT (www.prohabit.org), un projecte finançat per Recercaixa dedicat a l’anàlisi de l’espai habitat en aquests tres barris que porta a terme el grup de recerca ARC Enginyeria i Arquitectura La Salle amb col·laboració del Grup de Recerca en Psicologia Social, Ambiental i Organitzacional – PsicoSAO, Universitat de Barcelona.






0 comments :

Publicar un comentario